ZES CIRKEL.

IMG_9993_edited.jpg

Petra 

Eigenares

Dans in elke vorm (en later ook meerdere vormen van beweging)   was altijd al Petra's passie.

 

Na 10 jaar als juriste te hebben gewerkt vond Petra deze liefde weer terug in Reformer Pilates, Zumba en Personal Training en opende zij haar Boutique studio in Londen.

Na 13 jaar in het buitenland te hebben gewoond, was het tijd om naar haar oude geliefde studentenstad Maastricht terug te keren om daar haar nieuwe concept te introduceren en de vreugde over te brengen die beweging je kan geven en daarmee ook een gezonder en gelukkiger leven kan creëren.

Met haar unieke concept van "Immersive Pilates®" speelt ze daarbij in haar studio in op alle zintuigen, gebruik makend van visuele effecten, zodat de workout een echte belevenis wordt!

 

Petra is onder andere gecertificeerd als personal trainer,  STOTT® Mat Pilates en Dynamische Reformer Pilates trainer, Total Barre instructrice en Zumba instructrice (zie link voor meer info) . Naast het trainen van volwassenen, is ze gespecialiseerd in het werken met kinderen en actieve ouderen. Ze voerde haar Reformer Studio praktijk in Londen in samenwerking met een fysiotherapeut en podologe zodat er een mooie kruisbestuiving ontstond en veilig werd getraind. 

 

 Tenslotte is ze geregistreerd bij the European Register of Exercise Professionals. 

 

Get ready for a new way of exercising!

 

IMG_9303_edited_edited.jpg

Ezgi

Reformer Pilates Instructrice

Ezgi is een gecertificeerde Pilates Instructrice die sinds 2016 lesgeeft.

Ze voltooide haar certificering bij Peak Pilates. Ze heeft ruime ervaring met reformer-, mat-, tower- en barrel&chair-lessen in verschillende Pilatesstudio's in Istanbul.
In 2017 werd ze gediplomeerd Pilates trainer van de Turkse Gymnastiekfederatie. Het beoefenen van yoga is een andere passie in haar leven.

Na de verhuizing naar Maastricht certifieerde ze als Functional Reformer Pilates instructrice. Ze gelooft dat Pilates, met de balans tussen kracht en flexibiliteit, een van de beste dingen is die iemand voor zijn lichaam kan doen.

Met haar gevoel voor humor en oog voor perfecte techniek, zijn haar klassen absoluut een must!

IMG_8270.jpg

Reformer Pilates Instructrice

Soha is een gecertifieerde paaldanseres. Ze behaalde haar diploma bij Pole Dance Egypt.

 

Met een Masters van de United Nations University MERIT en de Maastricht school of Governance, werkt ze al 7 jaar voor internationale organisaties en is sinds 2018 gevestigd in Maastricht. Daarvoor was ze werkzaam bij de UNHCR in Cairo.

 

Haar passie voor dansen en Pilates bracht haar ertoe om online en persoonlijk Mat Pilates te geven aan vrienden en collega's.

 

Ondanks haar fulltime baan en het leren van Nederlands slaagde ze erin de Functional Reformer Training van London Pilates Academy te voltooien.

Soha legt de lat voor zichzelf en anderen hoog, dus maak je klaar voor een goeie workout op de reformer!

329FBBC5-2C55-435E-BE68-651BFC995846_edi

Enya

Enya is gediplomeerd ballet- en tapdocente en doceert al jaren in West-Londen aan een bekende balletschool. 

Ze volgde in Londen een musicalopleiding en is o.a. te zien geweest in de Wizard of Oz als "Ginda"; "Pinocchio" in de gelijknamige musical en "Elle Woods" in de Belgische productie van Legally Blonde.

 

Met haar roots in Zuid-Limburg is ze in de vakanties vaak in Maastricht en omstreken te vinden. Ze zal dan ook gedurende de zomers bij ZES te vinden zijn voor ballet en musical dance workshops voor kinderen.

Hou de aankondigingen op de website in de gaten om op tijd een plekje te boeken voor een bijzondere ballet of musical dance workshop voor je kind bij deze geweldige danseres uit Londen! 

Dansdocente/Actrice

Soha