ZES cirkel.

The doctor-podiatrist does an examinatio

Jo

 

Podologe

Jo is podologe in het Verenigd Koninkrijk met een eigen praktijk (www.foot-clinic.co.uk) en is verbonden aan privé ziekenhuizen in Londen. 

Ze heeft de afgelopen jaren menig uitbehandelde client naar Petra doorverwezen om Reformer Pilates te gaan doen, waaronder kinderen met hypermobiliteit en mensen met voet- en enkelproblematiek waarbij Pilates van zeer grote waarde als aanvulling op orthopedische hulpmiddelen kon worden ingezet.

Vanuit haar eigen praktijk heeft Petra op haar beurt Jo clienten vaak na een intake of postural analysis al doorverwezen om eerst naar mogelijke enkel-/voetproblemen te laten kijken alvorens iemand te gaan trainen en om zo in samenspraak met Jo het juiste programma voor client op te stellen. 

Petra zal op afstand haar samenwerking met Jo in stand houden en de nodige vragen uit haar Maastrichtse praktijk aan Jo voorleggen.

Zo blijft de "ZES Cirkel" van professionals gehandhaafd om een nog betere "rounded" zorg aan client te kunnen garanderen.

Petra 

Eigenares

Dans in elke vorm (en later ook meerdere vormen van beweging)   was altijd al haar passie.

 

Na 10 jaar als juriste te hebben gewerkt vond Petra deze liefde weer terug in Reformer Pilates, Zumba en Personal Training en opende zij haar Boutique studio in Londen.

Na 13 jaar in het buitenland te hebben gewoond, was het tijd om naar haar oude geliefde studentenstad Maastricht terug te keren om daar haar nieuwe concept te introduceren en de vreugde over te brengen die beweging je kan geven en daarmee ook een gezonder en gelukkiger leven kan creëren.

Met haar unieke concept van "Immersive Pilates®" speelt ze daarbij in haar studio in op alle zintuigen, gebruik makend van visuele effecten, zodat de workout een echte belevenis wordt!

 

Petra is onder andere gecertificeerd als personal trainer,  STOTT® Mat Pilates en Dynamische Reformer Pilates trainer, Total Barre instructrice en Zumba instructrice (zie link voor meer info) . Naast het trainen van volwassenen, is ze gespecialiseerd in het werken met kinderen en actieve ouderen. Ze voerde haar Reformer Studio praktijk in Londen in samenwerking met een fysiotherapeut en podologe zodat er een mooie kruisbestuiving ontstond en veilig werd getraind. Ook in Maastricht is zij voornemens  een dergelijke zorgcirkel te creëren. 

 

 Tenslotte is ze geregistreerd bij the European Register of Exercise Professionals. 

 

Get ready for a new way of exercising!

 

Rear view, the man holds his hands behin

Fysiotherapeute

 Op termijn is het streven van  ZES om een  "in house" Fysiotherapeut te hebben. Zij zal haar eigen praktijk voeren in een apart ingerichte prachtige ruimte en lichte oefenruimte binnen de ZES Boutique Studio.  

Ze zal ze een perfecte invulling in het kader van de "ZES Zorg Cirkel" kunnen bieden..

Het motto van ZES is immers: "work safely and effectively"!

329FBBC5-2C55-435E-BE68-651BFC995846_edi

Enya

Dansdocente/Actrice

Enya is gediplomeerd ballet- en tapdocente en doceert al jaren in West-Londen aan een bekende balletschool. 

Ze volgde in Londen een musicalopleiding en is o.a. te zien geweest in de Wizard of Oz als "Ginda"; "Pinocchio" in de gelijknamige musical en "Elle Woods" in de Belgische productie van Legally Blonde.

 

Met haar roots in Zuid-Limburg is ze in de vakanties vaak in Maastricht en omstreken te vinden. Ze zal dan ook gedurende de zomers bij ZES te vinden zijn voor ballet en musical dance workshops voor kinderen.

Hou de aankondigingen op de website in de gaten om op tijd een plekje te boeken voor een bijzondere ballet of musical dance workshop voor je kind bij deze geweldige danseres uit Londen!