top of page

ZES CIRKEL.

IMG_9993_edited.jpg

Petra 

Eigenares 

Dans in elke vorm (en later ook meerdere vormen van beweging)   was altijd al Petra's passie.

 

Na 10 jaar als juriste te hebben gewerkt vond Petra deze liefde weer terug in Reformer Pilates, Zumba en Personal Training en opende zij haar Boutique studio in Londen.

Na 14 jaar in het buitenland te hebben gewoond, was het tijd om naar haar oude geliefde studentenstad Maastricht terug te keren om daar haar nieuwe concept te introduceren en de vreugde over te brengen die beweging je kan geven en daarmee ook een gezonder en gelukkiger leven kan creëren.

Met haar unieke concept van "Immersive Pilates®" speelt ze in haar studio in op alle zintuigen, gebruik makend van visuele effecten, zodat de workout een echte belevenis wordt!

 

Petra is onder andere gecertificeerd als personal trainer,  STOTT® Mat Pilates en Dynamische Reformer Pilates trainer, Total Barre instructrice en Zumba instructrice (zie link voor meer info) . Ze voerde haar Reformer Studio praktijk in Londen in samenwerking met een fysiotherapeut en podologe zodat er een mooie kruisbestuiving ontstond en veilig werd getraind.  Ook in Maastricht heeft zij bij ZES een dergelijke "Zorg Cirkel" kunnen creëren door met een "in house" osteopaat samen te werken

 

 Tenslotte is ze geregistreerd bij the European Register of Exercise Professionals. 

 

Get ready for a new way of exercising!

 

PHOTO-2022-06-24-19-14-43_edited_edited_edited.jpg

Dennis

Osteopaat

In 2018 heeft Dennis de opleiding fysiotherapie aan de Fontys Opleiding in Eindhoven 

afgerond en is vervolgens aan de slag gegaan als fysiotherapeut.

 

Toch wilde Dennis zich nog verder specialiseren en besloot daarom de masteropeiding tot osteopaat aan de IAO (International Academy of Osteopathy) te volgen. Daarnaast rondde hij verschillende fysiotherapie cursussen af.

 

In 2022 studeerde Dennis af in osteopathie en is hij zijn praktijk voor osteopathie begonnen in samenwerking met ZES.

Tevens is hij in 2022 als assistent-docent aan de IAO gestart.

 

"Al jaren ben ik gedreven om meer en meer te weten te komen over het menselijk lichaam. Ik probeer uit te zoeken waar de klacht zijn oorsprong heeft en doe zo min mogelijk aan symptoombestrijding. In die gedachte behandel ik het lichaam holistisch en zet ik mijn behandeling in op verschillende gebieden. Belangrijke pijlers zijn;  osteopathie, voeding & lifestyle, beweging en mindset. 

 

In deze gedachte vindt er dus een mooie overlap  plaats met de principes van ZES!" 

IMG_9303_edited_edited.jpg

Ezgi

Reformer Pilates Instructrice

Ezgi is een gecertificeerde Pilates Instructrice die sinds 2016 lesgeeft.

Ze voltooide haar certificering bij Peak Pilates. Ze heeft ruime ervaring met reformer-, mat-, tower- en barrel&chair-lessen in verschillende Pilatesstudio's in Istanbul.
In 2017 werd ze gediplomeerd Pilates trainer van de Turkse Gymnastiekfederatie. Het beoefenen van yoga is een andere passie in haar leven.

Na de verhuizing naar Maastricht certifieerde ze als Functional Reformer Pilates instructrice via de London Pilates Academy. Ze gelooft dat Pilates, met de balans tussen kracht en flexibiliteit, een van de beste dingen is die iemand voor zijn lichaam kan doen.

Met haar jarenlange ervaring in Pilates en oog voor perfecte techniek, zijn haar klassen absoluut een must!

IMG_8270.jpg

Soha

Reformer Pilates Instructrice

Soha is een gecertificeerde pole danseres bij Pole Dance Egypt.

Ze heeft de afgelopen 7 jaar bij internationale organisaties gewerkt en woont sinds 2018 in Maastricht
Haar passie voor dansen en Pilates bracht haar ertoe vrienden en collega's online en in persoon te trainen. Ondanks haar full time baan en Nederlandse les, heeft ze de Functional Reformer Training weten af te ronden via de London Pilates Academy.  

Haar gevoel voor humor en creatieve workouts "makes you come back for more"!
Ze is slechts een paar keer per week beschikbaar voor ZES dus mis haar niet.

bottom of page