top of page

ZES boutique studio.

I'M AN ORIGINAL CATCHPHRASE

De boutique studio is gelegen in Maastricht aan de Brusselsestraat 74 op de eerste verdieping en ademt luxe en wellness en  biedt plaats aan 6 geavanceerde en gebruikersvriendelijke  SPX Reformers . De studio is voorzien van spiegels voor goede techniek en een correcte lichaamshouding. De reformers staan op ruim 1,5 meter van elkaar en worden tussen de sessies door extra gedesinfecteerd met een speciale desinfectie  spray. Alle attributen die tijdens de sessies worden gebruikt worden ook zo veel mogelijk schoongemaakt. Er is handgel aanwezig, zowel in de studio als bij de entree, en alle klanten kunnen vanwege de ruime opzet op veilige afstand van elkaar in de studio bewegen.


In een aparte ruimte van de studio voert een Osteopaat zijn eigen praktijk, tevens zal er op flexbasis een masseur aanwezig zijn.
 Voor meer informatie, klik hier  Osteopathie & Massage Klanten van ZES kunnen gebruik maken van de gezamenlijke kleedruimtes met  douches en sauna, nog meer zintuigelijke prikkeling! Degenen die al in sportkleding arriveren voor een Reformer Pilates sessie, kunnen gebruik maken van de lockers in de hal van ZES om hun spullen veilig in op te bergen. Speciaal voor de Osteopaat klanten met bijvoorbeeld krukken of in een rolstoel is er de mogelijkheid om de lift in de centrale hal te gebruiken.

Een Reformer Pilates sessie ook ter plekke nog met kaart (geen cash) voor de single class prijs van 22 euro  worden betaald, maar betalen online geeft meer zekerheid voor een plekje op de reformer en is bovendien goedkoper ! Voor de osteopaat & masseur zal vooraf online of telefonisch geboekt moeten worden bij de Osteopaat zelf.

bottom of page