top of page

ZES boutique studio.

I'M AN ORIGINAL CATCHPHRASE

De boutique studio is gelegen in Maastricht aan de Brusselsestraat 74 op de eerste verdieping en ademt luxe en wellness en  biedt plaats aan 9 geavanceerde en gebruikersvriendelijke  SPX Reformers . De studio is voorzien van spiegels voor goede techniek en een correcte lichaamshouding. 

In een aparte ruimte van de studio is de Cosy Corner te vinden waar je na je les heerlijk kunt bijkomen, relaxen en kletsen met je andere ZES vrienden onder het genot van een gezond drankje en misschien ook wel een gezonde snack. Deze Cosy Corner is alleen voor ZES leden dus als je iemand mee wilt nemen zal hij of zij ook ZES lid moeten worden en Reformer Pilates gaan doen. 


Klanten van ZES kunnen gebruik maken van de gezamenlijke kleedruimtes met  douches en sauna, nog meer zintuigelijke prikkeling! Degenen die al in sportkleding arriveren voor een Reformer Pilates sessie, kunnen gebruik maken van de lockers in de hal van ZES om hun spullen veilig in op te bergen. 

Een Reformer Pilates sessie kan ook ter plekke nog met kaart (geen cash) voor de single class prijs van 23 euro  worden betaald, maar betalen online geeft meer zekerheid voor een plekje op de reformer.

bottom of page