top of page

ZES boutique studio.

I'M AN ORIGINAL CATCHPHRASE

De boutique studio is gelegen in Maastricht aan de Brusselsestraat 74 op de eerste verdieping en ademt luxe en wellness en  biedt plaats aan 8 geavanceerde en gebruikersvriendelijke  SPX Reformers . De studio is voorzien van spiegels voor goede techniek en een correcte lichaamshouding. 

In een aparte ruimte van de studio voert een Osteopaat zijn eigen praktijk, tevens zal er op flexbasis een masseur aanwezig zijn.
 Voor meer informatie, klik hier  Osteopathie  

Klanten van ZES kunnen gebruik maken van de gezamenlijke kleedruimtes met  douches en sauna, nog meer zintuigelijke prikkeling! Degenen die al in sportkleding arriveren voor een Reformer Pilates sessie, kunnen gebruik maken van de lockers in de hal van ZES om hun spullen veilig in op te bergen. Speciaal voor de Osteopaat klanten met bijvoorbeeld krukken of in een rolstoel is er de mogelijkheid om de lift in de centrale hal te gebruiken.

Een Reformer Pilates sessie kan ook ter plekke nog met kaart (geen cash) voor de single class prijs van 23 euro  worden betaald, maar betalen online geeft meer zekerheid voor een plekje op de reformer en is bovendien goedkoper ! Voor de osteopaat zal vooraf online of telefonisch geboekt moeten worden bij de Osteopaat zelf.

bottom of page