top of page
ZES REFORMER PILATES MAASTRICHT.jpg

 Reformer Pilates

Reformer Pilates bij ZES  is een vorm van Pilates uitgevoerd op een Reformer waarbij de klassieke elementen worden samengevoegd met meer dynamische elementen als snelheid, constante flow, het gebruik van Pilates toning balls en de Fitness Cirkel en gericht op bewegingen in  dagelijkse activiteiten.  Door het gebruik van springveren en touwen aan weerszijden worden mooie lange spieren gecreëerd. Topmodellen zweren bij Reformer sessies maar ook ouderen kunnen geweldig  hun voordeel doen met de Reformer voor balans, kracht  en coordinatie of post-rehabilitatief. Tiener Reformer klassen winnen steeds meer aan populariteit voor betere lichaamshouding.  Wil je je hartslag wat verhogen tijdens je Reformer sessie, probeer dan eens de Jumpboard klassen van ZES , uniek in Maastricht en succes gegarandeerd!

GROEPSSESSIES REFORMER PILATES

De groepssessies worden aangeboden op verschillende niveaus dus voor elk wat wils. De boutique studio biedt plaats aan acht state of the art SPX Reformers en door het rustgevende lichtspel, goeie muziek, heerlijke geuren en dynamiek, zal deze sessie je een geweldig gevoel geven; "Immersive Pilates".

De opzet van de studio is zeer ruim om alle deelnemers een gevoel van vrijheid, luxe en persoonlijkheid te geven.  Aangezien er maar negen Reformers zijn is het dus wel zaak je sessie op tijd te boeken! Boek je Introductie Reformer Pilates Beginners groepssessie voor de helft van de prijs; stuur een email aan ZES voor meer info.

ZES REFORMER PILATES MAASTRICHT.jpg
Zes-Boutique-Studio-eighty8things-51.jpg

GROEPSSESSIES JUMPBOARD

Wil je meer "snelheid" tijdens je Reformer sessie, dan is deze Jumpboard Reformer groepssessie perfect voor jou! Je springt liggend dus geen zwaartekracht en daardoor veiliger voor de gewrichten.

NB In geval van medische omstandigheden als artrose en rugpijn wordt aangeraden eerst toestemming van arts of fysio te verkrijgen alvorens deel te nemen. 

Boek je Introductie Reformer Pilates Jumpboard groepssessie voor de helft van de prijs stuur een email aan ZES voor meer info.

PRIVE SESSIES REFORMER PILATES

Is het je eerste keer dat je Reformer Pilates doet of wil je gewoon wat extra begeleiding van de Reformer Pilates Instructrice? Of ben je doorverwezen door de fysio of huisarts om Reformer Pilates te gaan doen bijvoorbeeld in geval van post-rehabilitatie, artrose, osteoporose of hypermobiliteit, dan zijn privé sessies een goede start vanwege de extra begeleiding en tegelijkertijd de samenwerking met je gezondheidsspecialist die in samenspraak met de ZES Reformer Pilates instructeur je "tailor made" programma gelijk kan bespreken.

Indien je wat meer vertrouwen en extra persoonlijke aandacht op de Reformer wilt krijgen, dan zijn privé sessies natuurlijk ook het overwegen waard.

Zes-Boutique-Studio-eighty8things-43.jpg
bottom of page