top of page
Zes-Boutique-Studio-eighty8things-39.jpg

"BEWEGING WORDT BELEVING"

Stel je voor: al liggend, staand of zittend op je reformer word je omringd door een prachtig lichtspel, perfecte muziek en heerlijke geuren. Dompel je onder in deze zintuigelijke beleving en laat je meenemen in  een Reformer Pilates sessie die je al het dagdagelijkse doet vergeten. Laat je Beweging een Beleving worden!

In de voormalig Reformer Pilates studio in Londen bleek al snel hoeveel meer plezier klanten beleefden aan de combinatie van een Reformer Pilates sessie met een "playlist" met heerlijke en herkenbare nummers en de beweging van de Reformer die hen in een "zone" kon brengen, de verspreiding van heerlijke aroma's waardoor ze de sessie meer intens beleefden en tenslotte het lichtspel met reflectie in de spiegels waardoor ze met een grote glimlach vertrokken (en weer terugkwamen) Deze persoonlijke aandacht maar ook het inspelen op de verschillende zintuigen bleek een perfecte manier om de sessie een extra dimensie te geven en om klanten "committed" te houden Zo werd het idee "Immersive Pilates " geboren.

Ben jij ook geïnteresseerd om een dergelijke unieke Reformer Pilates sessie in Nederland te beleven en van je "Beweging een Beleving" te maken?

Just give it a try and let the reviews below talk for themselves.... 

HOREN ZIEN & VOELEN

ZES CONCEPT.

ZES Boutique Studio Reformer Pilates
logo_transparent_background copy.png

" by recreating REAL LIFE SCENARIOS with VISUAL EFFECTS, THE STUDIO CEILING is turned into a "WINDOW"

"the VISUAL EFFECTS are a VISUAL FEAST making the workout more ENJOYABLE and therefore more PRODUCTIVE"

logo_transparent_background copy.png
logo_transparent_background copy.png

"For a better MIND BODY BALANCE and a UNIQUE workout!"

bottom of page