Met hedendaagse electronica als mobiele telefoons, iPads en computers, is de vraag naar onderricht in goede houding en gebruik van de "core" ontzettend toegenomen en daarmee ook de populariteit van vooral Reformer Pilates. Met de Reformer kunnen de zo belangrijke "postural muscles" heel gericht getraind worden. Iedere woensdagmiddag om 4 uur biedt ZES speciale Reformer Pilates Sessies aan voor Tieners vanaf 12 jaar en van minimaal 1.50 m., een fun sessie van 40 minuten op leuke muziek en cool lichtspel en nog effectief ook! Boek een Introductie Reformer Pilates Teens sessie voor de helft van de prijs door een e-mail te sturen naar ZES voor meer info.

 

Voorafgaand aan de eerste sessie wordt u vriendelijk verzocht een PARQ formulier (klik op de link) voor uw kind in te vullen en de eerste keer door uw kind te laten meenemen of aan ons te mailen via contact@zes-maastricht.com.

In geval van specifieke klachten als bijvoorbeeld hypermobiliteit biedt ZES eveneens  privé sessies op de Reformer aan voor tieners, natuurlijk in samenspraak met een paramedisch specialist. 

REFORMER PILATES Tieners

REFORMER PILATES TEENS