top of page
ZES MAASTRICHT ELDERLY.jpg

REFORMER PILATES

OUDEREN

Speciaal voor actieve ouderen van 65+ organiseert ZES op verzoek (met een minimum aantal deelnemers van 6) Reformer Pilates sessies die speciaal gericht zijn op de behoeftes van deze leeftijdsgroep: balans, mobiliteit, flexibiliteit en natuurlijk het actieve werk van de spieren over de botten om zo gezonde botten te behouden en de dagdagelijkse dingen te kunnen blijven doen. Veel zittende oefeningen op de Pilates Box en staande oefeningen op de Reformer met behulp van een stok voor balans, zullen deel uitmaken van deze sessie zodat volledig in de behoeftes kan worden voorzien en vooral in het kader van bijvoorbeeld osteoporose, er veilig getraind wordt.

Stuur bij interesse een e-mail  contact@zes-maastricht.com, verzamel een aantal leeftijdsgenoten en blijf op deze manier lekker en veilig bewegen. Bij een groepje van 6 deelnemers kan ZES deze Reformer Pilates  voor actieve ouderen wekelijks op het tijdschema zetten.

Daarnaast biedt ZES prive-sessies aan voor ouderen die liever 1 op 1 trainen met de ZES Reformer Pilates instructeur bijvoorbeeld om speciaal op gerichte oefeningen voor osteoporosis of artrose te focussen. Voor het boeken van een privé sessie kunt u het beste eerst contact opnemen met de studio om uw doelen en wensen te bespreken en een intake gesprek in te plannen. 

ZES REFORMER PILATES ELDERLY.jpg
ZES REFORMER PILATES ELDERLY.jpg
bottom of page