ZES MAASTRICHT ELDERLY.jpg

REFORMER PILATES

OUDEREN

Speciaal voor actieve ouderen van 65+ organiseert ZES een maal per week Reformer Pilates sessies die speciaal gericht zijn op de behoeftes van deze leeftijdsgroep: balans, mobiliteit, flexibiliteit en natuurlijk het actieve werk van de spieren over de botten om zo gezonde botten te behouden en de dagdagelijkse dingen te kunnen blijven doen. Veel zittende oefeningen op de Pilates Box en staande oefeningen op de Reformer met behulp van een stok voor balans, zullen deel uitmaken van deze sessie zodat volledig in de behoeftes kan worden voorzien en vooral in het kader van bijvoorbeeld osteoporose, er veilig getraind wordt.

Boek je sessie online, ontmoet andere Reformer Pilates liefhebbers en leeftijdsgenoten en vooral, blijf op deze manier lekker bewegen. Boek je Introductie Reformer Pilates Ouderen groepssessie voor de helft van de prijs door een e-mail te sturen naar ZES voor meer info.

Denk bij het boeken aan het invullen van het PARQ formulier (klik op de link). U kunt dit formulier meenemen naar de eerste sessie of mailen aan contact@zes-maastricht.com.

Daarnaast biedt ZES prive-sessies aan voor ouderen die liever 1 op 1 trainen met de ZES Reformer Pilates instructeur bijvoorbeeld om speciaal op gerichte oefeningen voor osteoporosis of artrose te focussen. Voor het boeken van een privé sessie kunt u het beste eerst contact opnemen met de studio om uw doelen en wensen te bespreken en een intake gesprek in te plannen. 

ZES REFORMER PILATES ELDERLY.jpg
ZES REFORMER PILATES ELDERLY.jpg