Modern rehabilitation physiotherapy.jpg

FYSIO & Massage

Binnen ZES Boutique Studio willen we graag een "Zorg Cirkel" creëren om mensen zo veilig en effectief mogelijk lichamelijke beweging aan te bieden. Wij hebben momenteel voor de fysiotherapeut(e) of masseur die zich hierin herkent, nog een aparte prachtige praktijkruimte (die tevens als massageruimte kan dienen)  met oefenruimte TE HUUR! 
Geinteresseerd?
Lees snel de details hieronder en bekijk de korte video voor  een impressie: 

TE HUUR

PRAKTIJKRUIMTE

FYSIO/MASSEUR

Nieuw!

TE HUUR1: bijzonder mooie PRAKTIJKRUIMTE VOOR FYSIOTHERAPEUTE/MASSEUR in nieuwe Beweging Boutique Studio (contact@zes-maastricht.com), don't miss it!

 

Twee prachtige geschakelde ruimtes met wasbak met warm en koud water te huur, waarvan 1 behandelruimte en 1 oefenruimte (ieder ongeveer 18m2). A-locatie in de binnenstad van Maastricht met zeer goeie exposure voor groei klantenkring.  Specifiek aangeboden voor:

* Zelfstandig of beginnend dynamische en ondernemende Fysiotherapeute liefst met massage diploma's (NIET verbonden aan een fysiopraktijk) Nederlands en Engels sprekend

* Passie voor (Reformer) Pilates en overtuiging van post-rehabiliatieve werking ervan.

* Bereidheid tot "kruisbestuiving" met Reformer Pilates instructrice

 

Ruimtes worden aangeboden inclusief gebruik van de gezamenlijke entree van klanten voor Reformer Pilates, Invalidentoilet, Kleedkamers en Lift. Gelegen op eerste etage. 

 

Huur is inclusief marketing en reclame voor de fysiotherapeut/masseur op algemene website (met eigen doorkliklink) en in de gezamenlijke ruimtes.

 

Voor meer informatie als prijs, duur, contract en andere details, stuur een email naar: contact@zes-maastricht.com.

 

We zien ernaar uit onze fysio/masseur-match te vinden!